دسر قیسی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از دسر قیسی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

زردآلو,قیسی,دسر قیسی

دسر قیسیقیسی ها را خوب شسته و خشک کنید. شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید. قیسی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند...مواد لازم برای آشپزی آکا برای چهار نفر: قیسی= 200 گرم شکر= یک لیوانآب= یک لیوان آب لیمو=یک قاشق غذاخوریخامه شیرین شده= صد گرم مغز پسته= یک قاسق غذاخوریپودر نارگیل= یک قاشق مربا خوری طرز تهیه : قیسی ها را خوب شسته و خشک کنید. شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید. قیسی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از



ادامه مقاله دسر قیسی



برچسب ها: قیسی. دسر قیسی. دسر زردآلو.