صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow دسر زردآلوی خوشمزه یا پوره زردآلو -

دسر زردآلوی خوشمزه یا پوره زردآلو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از دسر زردآلوی خوشمزه یا پوره زردآلو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دسر زردآلو,زردآلو,دسر میوه

دسر زردآلوی خوشمزه یا پوره زردآلوابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و با مقدار کمى آب، بخارپز مى کنیم به نحوى که بافت آن کاملا نرم شود. سپس آن را از صافى رد مى کنیم . در حالى که زردآلو صاف شده را روى شعله کم حرارت مى دهیم...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا زردآلوى تازه بدون هسته نیم کیلوگرم  شکر  نصف پیمانه گلاب  نصف پیمانه خلال بادام  نصف قاشق غذاخورى خلال پسته  نصف قاشق غذاخورى  آب  به مقدار لازمطرز تهیه :ابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و با مقدار کمى



ادامه مقاله دسر زردآلوی خوشمزه یا پوره زردآلو



برچسب ها: زردآلو. دسر میوه. پوره میوه.