حلوای خرما نوع دو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از حلوای خرما نوع دو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

حلوا,حلوای خرما,خرما

حلوای خرماآرد را الک کرده و بو می دهیم تا رنگش متمایل به قهوه ای شود سپس روغن را به آن اضافه کرده خوب بهم می زنیم. خرما را از هسته جدا کرده و چرخ می کنیم... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا  آرد گندم = 150 گرم خرما=500 گرم روغن مایع=120 گرم گلاب= 2 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده=1 قاشق مربا خوری پودرهل ودارچین= مقداری پودر پسته وبادام وپودر نارگیل= به مقدار دلخواه برای تزیین طرز تهیه: آرد را الک کرده و بو می دهیم تا رنگش متمایل به قهوه ای شود سپس روغن را به آن اضافه کرده خوب بهم می زنی



ادامه مقاله حلوای خرما نوع دو



برچسب ها: حلوای خرما. خرما.