صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کاسرول فرانسوی, دسری خوشمزه, تخم مرغ

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید ، شیر ، 2 قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید...مواد لازم:5 فنجان خمیر نان4 عدد تخم مرغ1و 1/2 فنجان شیر1/4 فنجان شکر سفید1/4 قاشق چایخوری نمک1 قاشق چایخوری وانیل1 قاشق چایخوری مارگارین1 قاشق چایخوری دارچینطرز تهیه:1- فر را روشن کنید و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را چرب کنید.2- ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید. 3- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید ، شیر ، 2 قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید. م



ادامه مقاله کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه



برچسب ها: دسری خوشمزه. تخم مرغ. شکر. نمک.