صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow پودینگ نان و شکلات - آشپزی آکا

پودینگ نان و شکلات - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از پودینگ نان و شکلات بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پودینگ نان و شکلات ,پودینگ,دسر پودینگ

آشپزی - انواع دسر - پودینگ نان و شکلات فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده و ظرف های مورد نظر را کمی چرب کنید. در یک کاسه کوچک گیلاس خشک و آب سیب را با هم مخلوط کرده و کناری قرار دهید...● مواد مورد نیاز برای ۸ نفر ▪ یک فنجان گیلاس خشک ▪ یک چهارم فنجان آب سیب ▪ سه فنجان خامه ▪ نصف فنجان شکر ▪ دو عدد تخم مرغ ▪ دو عدد زرده تخم مرغ ▪ یک قاشق چای خوری وانیل ▪ پنج فنجان نان سفید (خرد شده) ▪ ۱۱۶ گرم شکلات تلخ (خرد شده) ● زمان لازم یک ساعت ● طرز تهیه فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵



ادامه مقاله پودینگ نان و شکلات



برچسب ها: پودینگ. دسر پودینگ.