روش تهیه بانوفی پای

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از روش تهیه بانوفی پای بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

  بنافی پای یا بانوفی پای (به انگلیسی Banoffee , Banoffi) یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است. در برخی دیگر از گونه های این شیرینی بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار می‌رود.نام آن آمیزه ای از واژه‌های موز (banana) و تافی (Toffee) است.همه اعتبار بنافی پای به دو سرآشپز رستوران مجارستانیِ جوینگتون، ایان دویینگ و نیگل مکنزی گره خورده است. آن ها این دسر را در سال ۱۹۷۲ را اختراع کردند. ایده نخستین این دسر از یک شیرینی آ



ادامه مقاله روش تهیه بانوفی پای



برچسب ها: طرز تهیه بنافی پای. پخت بنافی پای. درست کردن بنافی پای. دسر بنافی پای. دسر بانوفی پای.