صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow ترشی نازخاتون - آشپزی آکا

ترشی نازخاتون - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از ترشی نازخاتون بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دسر,ترشی نازخاتون,ترشی

آشپزی - انواع ترشی - ترشی نازخاتونمواد لازم برای آشپزی آکا   بادنجان: یک عدد متوسط  آب‌غوره: دو فنجان  دلال (سیرنعناع:) یک قاشق غذاخوری  شکر: دو قاشق غذاخوری  آب آلبالو یا آب تمشک: به مقدار دلخواه (برای تغییر رنگ) ● طرز تهیه : ابتدا بادنجان را روی اجاق کبابی کرده، پوست آن را گرفته و با چاقوکاملا آن را خرد می‌‌کنیم، سپس در ظرفی مناسب (کاسه) می‌‌ریزیم. آنگاه دو فنجان آبغوره را به بادنجان اضافه کرده و دلال را نیز به آن می‌‌افزاییم. در مرحله بعد شکر را نیز به موادم



ادامه مقاله ترشی نازخاتون



برچسب ها: ترشی نازخاتون. ترشی.