صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow طرز تهیه به میان پر - آشپزی آکا

طرز تهیه به میان پر - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از طرز تهیه به میان پر بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

به دانه,دسر به دانه,میوه به

آشپزی - انواع دسر - طرز تهیه به میان پربه از جمله میوه‌های فصل پاییز است که معمولاً به صورت خورش، مربا و خوراک مصرف می ‌شود. در حالی که به عنوان دسری بعد از غذا نیز به همان میزان لذیذ خواهد بود. یکی از این دسرها که ظاهری زیبا و اشتها برانگیز دارد، به میان پر است. این دسر به صورت گرم سرو می‌ شود... مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 نفر:- به متوسط                 3 عدد- مغز گردو                50 گرم- شکر             یک‌ چهارم پیمانه - دارچین         2 قاشق مرباخوری- خامه          



ادامه مقاله طرز تهیه به میان پر



برچسب ها: دسر به دانه. میوه به. دسر به. میوه پاییزی. مربای به.