صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow طرز تهیه فلافل پنیر محلی

طرز تهیه فلافل پنیر محلی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از طرز تهیه فلافل پنیر محلی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز تهیه فلافل پنیر, تهیه فلافل پنیر, طرز تهیه فلافل

● مواد لازم : پنیر محلی ۳۵۰ گرم آرد نخود ۱۰ قاشق غذاخوری جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار کافی آب به مقدار لازمروغنبرای سرخ کردن● طرز تهیه :ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر



ادامه مقاله طرز تهیه فلافل پنیر محلی



برچسب ها: تهیه فلافل پنیر. طرز تهیه فلافل. پخت فلافل. پخت انواع فلافل. پخت فلافل محلی.