صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow طرز تهیه فرنی گیلانی -

طرز تهیه فرنی گیلانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از طرز تهیه فرنی گیلانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

فرنی,فرنی گیلانی,گیلانی

طرز تهیه فرنی گیلانیشیر ، خامه ، شکر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال می‌گذاریم...   مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا شیر  5/1 لیتر خامه  200 گرم گلاب  1 استکان متوسط خلال پسته  50 گرم پودر نارگیل  50 گرم هل کوبیده نرم  1 قاشق چایخوری دارچین  مقداری برای تزئین آرد برنج  125 گرم شکر  200 گرم خلال بادام  100 گرمطرز تهیه :شیر ، خامه ، شکر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال می‌گذاریم. بعد از



ادامه مقاله طرز تهیه فرنی گیلانی



برچسب ها: فرنی گیلانی. گیلانی.