صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow طرز تهیه مسقطی - آشپزی آکا

طرز تهیه مسقطی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از طرز تهیه مسقطی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مسقطی

آشپزی - انواع دسر - طرز تهیه مسقطیاگر از قدیمی‌های خانواده بپرسید که در آن سال‌های قدیم، شیرینی‌های مصرفی و مورد علاقه‌شان در ماه رمضان چه بوده است، به طور قطع تعدادی شیرینی را نام خواهند برد که مسقطی نیز از جمله آنهاست.این شیرینی در شهرهای جنوبی کشور – به خصوص شیراز و کرمان– بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.مواد لازم برای آشپزی آکا برای 8 نفر:- نصف لیوان نشاسته پودرشده- نصف لیوان روغن مایع- 2 لیوان شکر- 4 لیوان آب سرد- نصف لیوان گلاب- 50 گرم خلال بادام- یک قاشق مرباخوری دانه هل- پودر پست



ادامه مقاله طرز تهیه مسقطی



برچسب ها: