صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow طرز تهیه مسقطی بریده شده - آشپزی آکا

طرز تهیه مسقطی بریده شده - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از طرز تهیه مسقطی بریده شده بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مسقطی

آشپزی - انواع دسر - طرز تهیه مسقطی بریده شدهمواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا نشاسته 200 گرمشکر 400 گرمآب 1.5 لیترگلاب 0.5 فنجانروغن 100 گرمهل 50 گرمطرز تهیه :نشاسته را در 6 تا 7 پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و دانه های هل را را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شو



ادامه مقاله طرز تهیه مسقطی بریده شده



برچسب ها: