صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پاناکوتا,طرز تهیه,طرز تهیه پاناکوتا

توت‌فرنگی، شیر، اسانس توت‌فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.این دسر مخصوص فصل بهار است که توت‌فرنگی‌ها کاملا رسیده و خوش طعم هستند پس از فرصت استفاده کرده و این دسر خوشمزه را تهیه کنید.مواد لازم برای 6 نفر :پاناکوتاتوت‌فرنگی قطعه شده: سه پیمانهشیر کم چرب: یک پیمانهاسانس توت‌فرنگی: (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوریکمی نمکشکر: نصف پیمانهژلاتین بدون طعم: سه قاشق چای‌خوریشیر: یک چهارم پیمانهخامه: یک چهارم پیمانهکمپوت توت‌فرنگی: یک پیمانه، ساقه



ادامه مقاله طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی



برچسب ها: طرز تهیه. طرز تهیه پاناکوتا. پاناکوتا توت فرنگی. طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی.