صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow طرز تهیه پوره خرما و پسته -

طرز تهیه پوره خرما و پسته -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از طرز تهیه پوره خرما و پسته بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پوره خرما و پسته به جهت داشتن جو، شیر، خرما و پسته سرشار از مواد مغذی مختلف و به‌خصوص فیبر است . به همین علت، خوردن آن به عنوان صبحانه، وعده غذایی کاملی برای یک روز پرمشغله به حساب می‌آید. البته می‌توان آن را به صورت دسر نیز پس از صرف غذا مصرف کرد.مواد لازم برای آشپزی آکا برای 4 نفر:- 250 گرم یا 2 پیمانه خرمای تازه- 225 گرم یا 2 پیمانه جو نیمکوب- 475 میلی‌لیتر یا 2 پیمانه شیر کم‌چرب- 50 گرم یا یک‌دوم پیمانه مغز پسته خام (خرد شود)- نوک قاشق چای‌خوری نمکطرز تهیه:1 - ابتدا خرماها را با چاقو به



ادامه مقاله طرز تهیه پوره خرما و پسته



برچسب ها: خرما.