صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow آش قنبید غذای سنتی قم -

آش قنبید غذای سنتی قم -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از آش قنبید غذای سنتی قم بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

قنبید,قمی,آشهای محلی

طرز تهیه آش قنبید غذای سنتی قم پیاز سرخ شده باشد , گوشت قلمه گوسفندی باشد , کلم قمری باشد , آب مرغ یا گوشت باشد .کلم ها را پوست کنده و بصورت مربعهای متوسط برش می زنیم...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوریگوشت گوسفند 450 گرمکلم قمری 500 گرمبرنج 1.5 فنجانروغن 0.5 فنجانآب گوشت 0.5 فنجانزردچوبه قدریفلفل قدرینمک قدریطرز تهیه : پیاز سرخ شده باشد , گوشت قلمه گوسفندی باشد , کلم قمری باشد , آب مرغ یا گوشت باشد .کلم ها را پوست کنده و بصورت مربعهای متوسط برش می زنی



ادامه مقاله آش قنبید غذای سنتی قم



برچسب ها: قمی. آشهای محلی.