صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow آش های محلی استان گلستان -

آش های محلی استان گلستان -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از آش های محلی استان گلستان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آش های محلی,آشهای محلی,گلستانی

آش های محلی استان گلستانهلی آش: برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می ‌پزند. سپس آب آن را بیشتر ‌کرده و سبزی و برنج را داخل آن می‌ ریزند. بعد از آن که کمی‌ پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی ‌کدو به آن اضافه می ‌کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی‌ شکر داخل آن می‌ ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می کنند.  گوجه آش: برای تهیه این آش، ابتدا گوشت را با پیاز و گوجه فرنگی تفت می ‌دهند. سپس به آن آب، نمک، فلفل و برنج اضافه می ‌کنند و آن را روی شعله ملایم قرار می‌ دهند تا جا بی



ادامه مقاله آش های محلی استان گلستان



برچسب ها: آشهای محلی. گلستانی. گرگانی.