صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow آش های محلی استان مرکزی اراک -

آش های محلی استان مرکزی اراک -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از آش های محلی استان مرکزی اراک بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آشهای محلی,اراکی

آش های محلی استان مرکزی اراکآش جو (ترخینه جو): از آش‌های مرسوم، یکی آش جو است که با کمی ‌تغییر در بیشتر شهرستان‌های استان تهیه می‌ شود. مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب یا بلغور آن است و حبوبات که شامل نخود ، لوبیا و عدس است. در بعضی مناطق سبزی هم دارد که شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید است و به دلخواه، چغندر نیز اضافه می ‌کنند. روش پخت این آش به این صورت است که یک روز قبل، حبوبات و جو را در آب خیس می کنند. سپس صبح روز بعد حبوبات و جو را بار می‌ گذارند و در صورتی که از سیرا



ادامه مقاله آش های محلی استان مرکزی اراک



برچسب ها: اراکی.