صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان ) -

آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان ) -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان ) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سماق,آش سماق,غذای محلی استان اصفهان

آش سماق مواد لازم برای آشپزی آکا :آرد برنج یا برنج خرد کرده: دویست گرمسماق خشک: نیم کیلوگوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرمسبزی (شامل تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع:) یک کیلوروغن: دویست گرمطرز تهیه:اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می‌‌شود ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بار کنیم. برنج که پخته شد سبزی را که قبلا شسته و خرد کرده‌ایم در آن می‌‌ریزیم. هرچه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌‌شود. سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و از آنها به اندازه یک گردو درست می‌‌کنیم و سپس



ادامه مقاله آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان )



برچسب ها: آش سماق. غذای محلی استان اصفهان.