صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow آش‌های محلی استان یزد -

آش‌های محلی استان یزد -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از آش‌های محلی استان یزد بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آشهای محلی,آشهای یزدی,یزدی

آش‌های محلی استان یزد آش رشته (شولی): منحصر به ‌فردترین نوع آش در استان یزد  است  که بر دو نوع است:شولی ساده که در فصل زمستان بیشتر پخته می ‌شود و در آن ماش پخته، اسفناج، چغندر، شوید و گاه شلغم و کدو زرد می ‌ریزند. بعد از پخته شدن مواد فوق، آرد گندم را در آب سرد حل کرده و در آن می ریزند و پیاز داغ به آن اضافه می ‌کنند. نوع دوم آش شولی ترش است. مقداری نخود سالم یا نیم کوب و عدس را با چغندر خرد کرده یا نیم کوب می ‌پزند و در فصل زمستان برگ چغندر را به‌جای برگ اسفناج در آن می ‌ریزند و مقداری



ادامه مقاله آش‌های محلی استان یزد



برچسب ها: آشهای یزدی. یزدی.