طرز تهیه آش دوغ -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از طرز تهیه آش دوغ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آشهای محلی,آش دوغ,اردبیلی

طرز تهیه آش دوغ وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیفتد...مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 نفر:گوشت چرخ کرده=300 گرمپیاز=2 عددآرد برنج=نصف لیوانتخم مرغ=2 عددسبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلونخود و لوبیای پخته=2 لیوانبرنج=نصف لیواندوغ=4 کیلوروغن،نمک و فلفل=بمیزان لازمپیاز داغ=2 قاشق غذاخوریطرز تهیه:گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آ



ادامه مقاله طرز تهیه آش دوغ



برچسب ها: آش دوغ. اردبیلی.