صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow طرز تهیه آش غوره روش یک -

طرز تهیه آش غوره روش یک -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از طرز تهیه آش غوره روش یک بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آش غوره,آش ترش ,غوره

نکته: این آش بستگی به ذائقه ما دارد که ترشی آن چقدر باشد ؛‌کم یا زیاد . مواد لازم برای آشپزی آکا برنج= 1 لیوانلپه= نصف لیوانسبزی ( نعناع ، شوید و برگ چغندر)= نیم کیلوگوشت چرخ کرده=200 گرمپیاز =1 عددآبغوره =نصف لیواننمک فلفل زردچوبه و نعناع داغ و پیاز سرخ شده=به اندازه کافیطرز تهیه:پیاز را روی گوشت رنده می کنیم نمک و فلفل و زردچوبه می زنیم و آنرا بصورت کوفته ریزه در می آوریم و کمی آنرا تفت می دهیم .لپه و برنج را می گذاریم پخته شود سبزی را که تمیز و خرد کرده ایم با نمک و فلفل و مقداری آب داخ



ادامه مقاله طرز تهیه آش غوره روش یک



برچسب ها: آش ترش. غوره. آش محلی انواع آش. آشپزی آکا.