صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی (2)

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی (2)

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی (2) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی (2) غذای تبریزی,غذاهای سنتی,آشپزی

آکاایران به نقل از برترین ها : همان‌طور که می‌دانید، همه شهرهای ایران، غذاهای سنتی و شیرینی‌های مخصوص به خود را دارند. اما تعداد شیرینی‌هایی که در تبریز پخته می‌شود، بسیار متنوع است. «قرابیه»، «نوقا»، «اریس» یا «ریس»، «لوز»، «راحت‌الحلقوم»، «حلوای گردویی» و «باقلوا» از جمله شیرینی‌های تبریز به شمار می روند. البته باید بدانید باقلوا، شیرینی سنتی ترک‌های آسیای میانه است که به دیگر کشورها راه یافته‌است. باقلوائی که در تبریز پخته می‌شود، به سبک باقلوای کشور ترکیه است و از بادام، گردو، گلاب، شکر



ادامه مقاله طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی (2)



برچسب ها: غذاهای سنتی. آشپزی. .