صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی

طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کشکبا, اسفناج, طرز تهیه کشکبا

این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.مواد لازم : اسفناج یا برگ چغندر : یک کیلوگوشت : به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد ) پیاز سرخ شده : 2 عددجو پخته شده : یک و نیم لیوانکشک : یک کیلوپونه کوهی : یک قاشق غذاخوریطرز تهیه : جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید. نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریز



ادامه مقاله طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی



برچسب ها: اسفناج. طرز تهیه کشکبا. ظرز تهیه غذاهایی با اسفناج.