صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آش انواع آش و حلیم arrow طرز تهیه کویی آش گیلانی -

طرز تهیه کویی آش گیلانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آش انواع آش و حلیم- از طرز تهیه کویی آش گیلانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آشهای محلی,آش گیلانی ,غذاهای گیلانی

طرز تهیه کویی آش گیلانیمواد لازم برای آشپزی آکا برای ۶ تا ۸ نفر: کدو حلوائی   ۲ کیلوگرمبرنج   ۱ لیوانشیر    ۲ لیواننمک   نصف قاشق چایخوریشکر و دارچین   به مقدار کافیکره   ۵۰ گرم طرزتهیه:برنج را می شوئیم. کدو را قطعه قطعه می کنیم. پوست قطعه ها را می کنیم. تخم و ریشه داخل کدو را می گیریم. برنج و قطعه های کدوی پوست گرفته و کره را با ۴ یا ۵ لیوان آب کاملا می پزیم. آش را گاهی هم می زنیم تا تمام مواد خوب له شود. شیر و نمک را اضافه می کنیم. برای آنکه آش کاملا جا بیفتد باید حرارت زیر دیگ ملایم ب



ادامه مقاله طرز تهیه کویی آش گیلانی



برچسب ها: آش گیلانی. غذاهای گیلانی. گیلانی.