استیک قارچ -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از استیک قارچ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

استیک قارچ,استیک گوشت,استیک

استیک قارچ  در ماهیتابه قرارداده و سرخ می کنیم . آن گاه در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم ، سپس با کلم سفید، پیازچه و... آن را تزیین می کنیم ●مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ▪گوشت فیله گوساله :: ۲۰۰گرم▪پودر فلفل :: ۴/۱ قاشق چایخوری▪خردل :: نصف قاشق چایخوری▪قارچ :: ۱ قاشق سوپخوری▪آرد ذرت :: ۲ قاشق سوپخوری▪روغ مایع :: ۲ قاشق سوپخوری▪آب مرغ :: ۲ پیمانه▪کره :: ۳ قاشق سوپخوری▪نمک و فلفل :: به میزان لازم●طرز تهیه :قارچ را پس از شستن خرد کرده ، در کره تفت می دهیم ، آب مرغ



ادامه مقاله استیک قارچ



برچسب ها: استیک گوشت. استیک.