صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون -

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذای فرانسوی,غذای فرانسوی تورندو,سس گشنیز و ترخون

مواد لازم برای آشپزی آکا فیله گوساله 250 گرمپیاز یک عددسیر له شده یک تا دو حبهزرده تخم‌مرغ دو عددترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوریسس گوجه‌فرنگی نصف پیمانهفلفل‌سیاه یک قاشق چایخوریسرکه نصف پیمانهکره آب شده 100 گرمروغن مایع یک قاشق غذاخوریقارچ 100 گرمنمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیهگوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید.پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سرکه را با مقداری آب، سس گوجه‌فرنگی و کمی نمک روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. آن‌گاه آن را بردارید و بگذارید



ادامه مقاله غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون



برچسب ها: غذای فرانسوی تورندو. سس گشنیز و ترخون.