صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه - آشپزی آکا

ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ژامبون,فنجانی,تخم مرغ

درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن مواد لازم : ژامبون : 6 تکهنان : 6 تکهپنیر چدار رنده شده : نصف پیمانهتخم‌مرغ : 6 عددنمک و فلفل : به مقدار کافیطرز تهیه :فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید.نان



ادامه مقاله ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه



برچسب ها: فنجانی. تخم مرغ. صبحانه.