صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow کرواسان ژامبون مرغ -

کرواسان ژامبون مرغ -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از کرواسان ژامبون مرغ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کرواسان ژامبون مرغمواد لازم برای آشپزی آکا – آرد 4 پیمانه– تخم مرغ 1 عدد– روغن مایع 2 قاشق سوپخوری– کره 30 گرم– خمیر ترش 1 قاشق مربا خوری– نمک 2/1 قاشق مربا خوری– شکر 1 قاشق مربا خوری– آب 1 پیمانه– ژامبون مرغ 250 گرم– سس گوجه فرنگی مقداری– پودر اورگانو به مقدار لازمطرز تهیهدر ابتدا خمیر ترش را داخل یک پیمانه آبگرم ریخته به همراه شکر و اجازه می دهیم که حدود 5 دقیقه بماند و عمل بیاید . سپس آرد را داخل ظرفی ریخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مایع مخلوط می کنیم و وسط آرد م



ادامه مقاله کرواسان ژامبون مرغ



برچسب ها: