کتف مرغ با سس عسل -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از کتف مرغ با سس عسل بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کتف مرغ با سس عسلمواد لازم برای آشپزی آکا – بازوی مرغ پوست گرفته شده 1 کیلو گرم– سس سویا روشن 60 میلی لیتر یا 4 قاشق غذاخوری– سس سویا تیره 1 قاشق مرباخوری– عسل 1 قاشق غذاخوری– شکر قهوه ای 1 قاشق مرباخوری– سیر له شده 2 حبه– زنجبیل تازه و رنده شده 2 قاشق چایخوری– روغن بادام یا روغن سبزیجات 1 قاشق غذاخوری– آب 2 قاشق غذاخوری طرز تهیهنوک بالها را جدا می کنیم و سر مفصلها را می بریم استخوان کتف را در دست می گیریم و آرام آرام با چاقو گوشت کتف را به سمت پایین استخوان می آوریم به حدی که پوست آن را جدا کن



ادامه مقاله کتف مرغ با سس عسل



برچسب ها: