صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow موس گوشت و بادمجان -

موس گوشت و بادمجان -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از موس گوشت و بادمجان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

موساکا,موساکا گوشت بادمجان,یونانی

موساکا گوشت و بادنجانکف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و می مالیم. سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده (کمی سرخ می کنیم) را کف ظرف چیده روی آنها نمک ... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا بادمجان= 5 تا 6 عددگوشت چرخ کرده=نیم کیلوسیب زمینی=500 گرمفلفل دلمه ای=2 عدد پنیر پیتزا=2 پیمانهرب گوجه فرنگی=3قاشق سوپخورینمک وفلفل=به میزان لازمسس سفید=1ونیم پیمانهطرز تهیه:کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و می مالیم. سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده (کمی سرخ می کنیم) را کف ظرف چیده روی آنها



ادامه مقاله موس گوشت و بادمجان



برچسب ها: موساکا گوشت بادمجان. یونانی.