صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow رست چیکن با ترخون و کالباس -

رست چیکن با ترخون و کالباس -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از رست چیکن با ترخون و کالباس بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

رست بیف,رست چیکن,چیکن

رست چیکن با ترخون و کالباسچربی های اضافه مرغ را گرفته، آن را تمیز شسته و خشک کنید. ساقه های ترخون و کره را در حفره خالی شکم مرغ ...قرار دهید.۲ _ ورقه های ژامبون را به صورت نوارهایمواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا یک عدد مرغ به وزن ۵/۱ کیلوگرم۴ شاخه ترخون یا رزماری۱۵ گرم کره ذوب شده۳۰۰ گرم ژامبون مرغیک قاشق بزرگ روغنیک دوم قاشق پیمانه آب مرغ۲ قاشق چایخوری ترخون تازه خرد شدهطرز تهیه :۱ _ چربی های اضافه مرغ را گرفته، آن را تمیز شسته و خشک کنید. ساقه های ترخون و کره را در حفره خالی شکم



ادامه مقاله رست چیکن با ترخون و کالباس



برچسب ها: رست چیکن. چیکن. بیف.