رتی فیله گوساله -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از رتی فیله گوساله بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

رتی فیله گوساله ,فیله,گوساله

رتی فیله گوساله بهترین رتی با فیله گوساله یا گاو تهیه می شود، گوشتی که به مصرف رتی می رسد، باید کمی چرب باشد و مدت طبخ ....آن طولانی باشد تا چربی به تدریج جذب گوشت شود. فیله را از طول دولامواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا فیله یا راسته: 2 کیلوگرمنمک و فلفل: به مقدار لازمروغن: به مقدار لازمطرز تهیه:بهترین رتی با فیله گوساله یا گاو تهیه می شود، گوشتی که به مصرف رتی می رسد، باید کمی چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی به تدریج جذب گوشت شود. فیله را از طول دولا می کنیم و یا دو عد



ادامه مقاله رتی فیله گوساله



برچسب ها: فیله. گوساله. رتی. غذای فرانسوی.