ساق مرغ پر شده -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از ساق مرغ پر شده بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مواد لازم برای آشپزی آکا ۱. ساق مرغ ۸ عدد۲.قارچ ۲۰۰ گرم۳. فلفل دلمه ای ۱ عدد۴. پیازچه ۲ ساقه۵. پنیر پیتزا ۸ ورق۶. پودر زعفران نصف قاشق چایخوری۷. آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری۸. نمک و فلفل به مقدار لازم۹. ورقه آلومنیومطرز تهیهساقها را بدون استخوان کرده سپس نمک و فلفل روی ساقها زده آبلیمو و زعفران را روی آنها مالیده و پیازچه ها را ورقه ورقه کرده و کمی داخل ساق مرغ میگذارید. قارچ را ریشه ریشه کنید و تفت دهید و به همراه فلفل دلمه ای خلال شده را داخل ساق ها میگذاریم و ساقها را رول مینماییم. ساقهای رول



ادامه مقاله ساق مرغ پر شده



برچسب ها: