صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow طرز تهیه استیک (بیف) اروپایی -

طرز تهیه استیک (بیف) اروپایی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از طرز تهیه استیک (بیف) اروپایی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

استیک,بیف,استیک اروپایی

طرز تهیه استیک (بیف) اروپاییضخامت استیک یا بیف‌ها نباید از ١٫٥ تا ۲ سانتیمتر بیشتر باشد. استیک‌ها را با چکش استیک یا اگر ندارید با کف دست خوب بکوبید تا ماهیچه‌ها از هم باز شوند...مواد لازم برای آشپزی آکا برای 4 نفر:١ قطعه بیف تقریبا ٢۰۰ تا ٢۵۰ گرم برای هر نفر-١۵۰ گرم قارچ١ عدد پیاز-٢ پر سیر-مقداری جعفری و ریحان- ٢ دسی لیتر خامه مایع یا کرم فرشروغن زیتون به اندازه نیازطرز تهیه:ضخامت استیک یا بیف‌ها نباید از ١٫٥ تا ۲ سانتیمتر بیشتر باشد. استیک‌ها را با چکش استیک یا اگر ندارید با کف دست خوب بکوبی



ادامه مقاله طرز تهیه استیک (بیف) اروپایی



برچسب ها: بیف. استیک اروپایی.