صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow طرز تهیه نرگسی فرانسوی

طرز تهیه نرگسی فرانسوی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از طرز تهیه نرگسی فرانسوی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

خواهر خوانده فرانسوی نرگسی خودمان! نرگسی,غذای فرانسوی,گراتن

آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: گراتن به نوعی غذا در آشپزی به سبک فرانسوی گفته می‌شود که در آن معمولا ترکیبی از سبزیجات یا گوشت به همراه سیب‌زمینی، پاستا،  نان یا به تنهایی با سس غلیظ مانند سس سفید مخلوط شده و لایه‌ای ته‌دیگ مانند پنیر، پودر سوخاری و کره روی آن را می‌پوشاند. به دلیل قابلیت ترکیب شامل انواع مواد غذایی با یکدیگر، گراتن به صورت‌های بی‌شماری وجود دارد اما باید توجه داشته باشید فصل مشترک تمام گراتن‌ها رویه ته‌دیگی و استفاده از فر یا تنور برای پخت آنهاست.مواد لازم بر



ادامه مقاله طرز تهیه نرگسی فرانسوی



برچسب ها: غذای فرانسوی. گراتن. آشپزی.