صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای اروپایی arrow طرز تهیه پاچانگای گوشت -

طرز تهیه پاچانگای گوشت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای اروپایی- از طرز تهیه پاچانگای گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پاچانگای گوشت,غذای گوشتی اروپایی,غذا با گوشت چرخکرده

طرز تهیه پاچانگای گوشتگوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید. یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و ... مواد لازم برای آشپزی آکا برای چهار نفر:خمیر یوفکا سه ورقگوشت چرخ‌کرده 500 گرمپیاز یک عددرب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوریهویج رنده‌شده سه عددپنیر پیتزا 300 گرم اسفناج یا برگ چغندر خردشده 100 گرمروغن، نمک و فلفل به میزان لازمآویشن یک قاشق چایخوریآب نصف پیمانهطرز تهیه :گوشت چرخ کرده را با



ادامه مقاله طرز تهیه پاچانگای گوشت



برچسب ها: غذای گوشتی اروپایی. غذا با گوشت چرخکرده.