صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای دریایی انواع ماهی arrow آموزش پخت قلیه ماهی - آشپزی آکا

آموزش پخت قلیه ماهی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای دریایی انواع ماهی- از آموزش پخت قلیه ماهی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ماهیها,قلیه ماهی,قلیه

 آشپزی - انواع ماهی - آموزش پخت قلیه ماهیاین خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا یک کیلو( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شدهیک بوته سیر300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)یک بسته تمرهندییک عدد متوسط پیازبه قدر دلخواه زردچوبه و نمکیک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمزیک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی



ادامه مقاله آموزش پخت قلیه ماهی



برچسب ها: قلیه ماهی. قلیه. شیرازی. بوشهری.