صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای دریایی انواع ماهی arrow دستور پخت قزل آلای ایرانی به روش بالکانی -

دستور پخت قزل آلای ایرانی به روش بالکانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای دریایی انواع ماهی- از دستور پخت قزل آلای ایرانی به روش بالکانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

قزل آلای ایرانی به روش بالکانی  - ماهی - آموزش آشپزی

این روزها ماهی قزل‌آلا - چه از نوع رودخانه‌ای و چه از نوع پرورشی - طرفداران زیادی داردو باتوجه به اینکه نوع پرورشی آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از این نوع آن – که درشت‌تر هم هست– استفاده می‌کنند.این ماهی علاوه بر نوع پرورشی در رودخانه‌های کشورهای اروپای شرقی نیز به وفور یافت می‌شود و گوشتی قرمزتر از انواع ایرانی دارد. در ضمن یکی از غذاهای رایج در این کشورها و درواقع شبه‌جزیره بالکان نیز هست. شما می‌توانید این‌بار ماهی قزل‌آلای ایرانی را با روش بالکانی امتحان کنید.مواد لا



ادامه مقاله دستور پخت قزل آلای ایرانی به روش بالکانی



برچسب ها: