ماهی بخار پز -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای دریایی انواع ماهی- از ماهی بخار پز بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ماهی بخار پز - ماهی - آموزش آشپزی

ماهی بخار پزمواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ماهی سفید یا آزاد 1 عددروغن زیتون 3/1 پیمانهآبلیمو 2/1 پیمانهنمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه :ماهی را به دقت از داخل گوش و دهان تمیز کرده از زیر شکم ماهی تا زیر گردن چاک کوچکی می دهیم . محتویات داخل شکم ماهی را خارج کرده داخل شکم را تمیز می شوییم . باله های زیر شکم و پشت آن را با قیچی می گیریم . ماهی را کاملاً خشک کرده , از قسمت زیر سر ماهی و بالای دم ماهی با کارد برش سطحی می دهیم و مطابق تصویر , پوست آنرا می گیریم . بعد روغن زیتون



ادامه مقاله ماهی بخار پز



برچسب ها: