صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای دریایی انواع ماهی arrow میگو با سس پرتقال - آشپزی آکا

میگو با سس پرتقال - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای دریایی انواع ماهی- از میگو با سس پرتقال بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

میگو با سس پرتقال,طرز تهیه میگو

میگو با سس پرتقال(غذاهای دریایی)مواد لازم برای آشپزی آکا : ▪ پرتقال: ۱ عدد؛ ▪ سس سویا: ۲ قاشق چایخوری؛ ▪ عسل: ۲ قاشق چایخوری؛ ▪ سرکه سفید: ۲ قاشق چایخوری؛ ▪ ادویه (زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زنجبیل، فلفل): ۱ قاشق چایخوری؛ ▪ میگو: ۷۰۰ گرم؛ ▪ پیازچه برای تزئین: به میزان دلخواه. ● طرز تهیه: با مک یک پوست کن یا چاقوی تیز پوست یک پرتقال را با دقت بگیرید؛ توجه کنید قسمت سفید پرتقال را جدا نکنید. سپس به صورت خلال های باریک برش دهید و آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید و در یک قابلمه آب در حال



ادامه مقاله میگو با سس پرتقال



برچسب ها: طرز تهیه میگو.