طرز تهیه قابلمه ترکمن

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای دریایی انواع ماهی- از طرز تهیه قابلمه ترکمن بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

--  ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد...  مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :  فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                    نیم کبلو پیاز ساطوری               &nbs



ادامه مقاله طرز تهیه قابلمه ترکمن



برچسب ها: ترکمن صحرا. قاشق. گلستان. پیاز. غذاهای گرگانی.