صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای دریایی انواع ماهی arrow طرز تهیه ساردین های شکم پر -

طرز تهیه ساردین های شکم پر -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای دریایی انواع ماهی- از طرز تهیه ساردین های شکم پر بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ساردین های شکم پر   - ماهی - آموزش آشپزی

ساردین های شکم پرمواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا جعفری خردشده 3/1 پیمانهروغن زیتون 4/1 پیمانهبادام پوست گرفته 3/1 پیمانهکشمش سیاه 2/1 پیمانهخرده نان تست 2/1 پیمانهپیاز 1عددروغن مایع 3قاشق سوپخورینمک و فلفل سیاه به میزان لازمماهی ساردین 900 گرمطرز تهیه :فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید . ساردین ها را از وسط برش داده , تمیز کرده با دستمال تمیزی آنها را خشک کنید . مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و همین که داغ شد, خرده ه



ادامه مقاله طرز تهیه ساردین های شکم پر



برچسب ها: