صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای دریایی انواع ماهی arrow طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای دریایی انواع ماهی- از طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پخت ماهی با سس اسپانیولی,نحوه پخت سس اسپانیولی

  مواد لازم برای 4 نفر: فیله ماهی کامل قزل‌آلا4 عدد (هرکدام حدود 225 گرم)  کره 75 گرم یا 6 قاشق سوپ‌خوری  تخم‌مرغ 2 عددشوید تازه خردشده  2 قاشق سوپ‌خوری  آب لیموترشیک قاشق سوپ‌خوری نمک و فلفل سیاهبه میزان لازملیمو ترشچند برش هویج پختهچند عدد طرز تهیه:1 - ابتدا ماهی‌ها را پاک کرده و تیغ آن را به صورت یک تکه خارج کنید.نکته: برای این منظور شکم ماهی را به صورت طولی با چاقو ببرید، سپس با فشار انگشت شست روی ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تیغ‌ها را به صورت ک



ادامه مقاله طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی



برچسب ها: پخت ماهی با سس اسپانیولی. نحوه پخت ماهی با سس اسپانیولی. نحوه پخت سس اسپانیولی. تهیه ماهی با انواع سس. نحوه پخت ماهی.