صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آشپزی با مایکروفر arrow مایکروفر و مزایای پخت با آن -

مایکروفر و مزایای پخت با آن -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آشپزی با مایکروفر- از مایکروفر و مزایای پخت با آن بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مزایای پخت با مایکروفرمایکروویو در جامعه مدرن امروزی کاربردهای بسیاری دارد بطوریکه از ارسال سیگنالهای تلویزیونی در سرتاسر دنیا تا پختن غذا در طی چند دقیقه را شامل می شود کاربردهای مایکروویو در صنایع غذایی شامل غیرفعال نمودن آنزیمهای فاسدکننده در مواد غذایی، خشک کردن، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون می باشد. با آماری که در سال 1990 گرفته شد بیشترین درصد استفاده از مایکروویو کشورهای انگلستان و آمریکا و آلمان و ژاپن میباشد و هم اکنون بیش از 85% منازل در کشورهای پیشرفته صنعتی از مایکروویو استفاده می



ادامه مقاله مایکروفر و مزایای پخت با آن



برچسب ها: