صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آشپزی با مایکروفر arrow پخت کیک گردویی با مایکروفر - آشپزی آکا

پخت کیک گردویی با مایکروفر - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آشپزی با مایکروفر- از پخت کیک گردویی با مایکروفر بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کیک گردویی,کیک

آشپزی - آشپزی با ماکروفر - پخت کیک گردویی با مایکروفر5 عدد تخم مرغ1 لیوان (125 گرم) آرد سفید125 گرم کره2 قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودرنصف لیوان (110 میلی لیتر) شیر1 لیوان (200 گرم) شکر1 قاشق چایخوری وانیل.طرز پخت:ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده،‌ شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را 30 ثانیه قدرت 100% حرارت می دهیم و با و



ادامه مقاله پخت کیک گردویی با مایکروفر



برچسب ها: کیک.