صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای هندی arrow گوشت بند انگشتی هندی -

گوشت بند انگشتی هندی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای هندی- از گوشت بند انگشتی هندی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذای هندی

گوشت بند انگشتی هندیمواد لازم برای آشپزی آکا :گوشت چرخ کرده=1 کیلوگرمزنجبیل خرد شده=1 قاشق چایخوریسیر له شده=1 قاشق غذاخوریپودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوریپودر هل=2/1 قاشق چایخورینمک=1 قاشق چایخوریروغن زیتون=1 قاشق غذاخوریمواد لازم برای آشپزی آکا برای سس:تمر هندی=2 قاشق غذاخوریآب=3 لیوان(600 میلی لیتر)روغن حیوانی=2 قاشق غذاخوریسیر=5 حبهچوب دارچین=1 عددگوجه فرنگی پوست گرفته و له شده=2 عددپودر زنجبیل=1 قاشق چایخوریماست=1 پاکت(200 گرم)طرز تهیه:1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت یک



ادامه مقاله گوشت بند انگشتی هندی



برچسب ها: