صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای هندی arrow جوجه کباب تنوری هندی(پنجاب هند) -

جوجه کباب تنوری هندی(پنجاب هند) -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای هندی- از جوجه کباب تنوری هندی(پنجاب هند) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

جوجه کباب,جوجه کباب هندی,غذتهای هندی

جوجه کباب تنوری هندی(پنجاب هند)این کباب غذای سنتی ایالت پنجاب در هند است .سینه های مرغ را به قطعات مکعبی 5/2 سانتی متری خرد کنی . در یک کاسه بریزید . آب لیمو , رب تندوری , ماست و سیر, نمک و فلفل را به آن اضافه... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا سینه مرغ(پوست کنده بدون استخوان )= 500 گرمآب لیمو =1 قاشق سوپخوریرب تندوری= 3 قاشق سوپخوریماست= 3 قاشق سوپخوریسیر خرد شده =1 حبهروغن مایع ذرت= به میزان لازمنمک و فلفل= به میزان لازمپلو دمی (برای سرو) =مقداریطرز تهیه:این کباب غذای سنتی ایا



ادامه مقاله جوجه کباب تنوری هندی(پنجاب هند)



برچسب ها: جوجه کباب هندی. غذتهای هندی. جوجه کباب تنوری. تنوری.