صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای هندی arrow خوراک جوجه و فلفل هندی - آشپزی آکا

خوراک جوجه و فلفل هندی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای هندی- از خوراک جوجه و فلفل هندی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذای هندی,خوراک جوجه,فلفل هندی

خوراک جوجه و فلفل هندی  گوشت سینه مرغ بدون پوست  :  ۱۲۰۰ گرم فلفل سبز  :  ۱۰۰۰ عدد نشاسته  :  ۳ قاشق مربا خوری زنجبیل  :  ۱ قاشق مربا خوری شکر  :  ۲ قاشق مربا خوری سیر  :  ۱ قاشق مربا خوری آب  :  ۲.۵ فنجان فلفل سیاه  :   قدری نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری سینه مرغ نپخته را مدت ۲۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعه‌اش نمائید. فلفل هندی را شسته آن را به قطعات ریز بریده مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را در آب سرد آبکشی کرده فلفل‌ها را پس از خشک کردن در ک



ادامه مقاله خوراک جوجه و فلفل هندی



برچسب ها: خوراک جوجه. فلفل هندی.