نان هندی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای هندی- از نان هندی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مواد لازم برای آشپزی آکا –  آرد سفید 1 پیمانه– آرد سنگکی 1 پیمانه– نمک 1 قاشق چایخوری– آب 4/3 پیمانه–روغن مایع 1 قاشق غذاخوری– دانه زیره سیاه 2 قاشق چایخوری– زرد چوبه 2/1 قاشق چایخوری– پودر گشنیز 2 قاشق چا یخوری طرز تهیهابتدا آرد ها و نمک و زردچوبه و پودر گشنیز را الک کرده در کاسه ای میریزیم درون آن را گود کرده و زیره سیاه ،روغن مایع و مقداری آب درون آن ریخته و چنگ می زنیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد به دست آید .خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید به مدت 10 دقیقه ورز دهید سپس خمیر را در کیسه ای



ادامه مقاله نان هندی



برچسب ها: