صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای هندی arrow طرز تهیه باقلا پلوی پاکستانی و هندی -

طرز تهیه باقلا پلوی پاکستانی و هندی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای هندی- از طرز تهیه باقلا پلوی پاکستانی و هندی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

باقلا پلو,باقالی پلو,پاکستانی

طرز تهیه باقلا پلوی پاکستانی و هندی کشورهای همسایه معمولاً تحت‌تأثیر الگوی غذایی هم قرار گرفته و بعضی از غذاهای کشورهای همجوار را با اندکی تغییرات و به‌ صورتی که با ذائقه‌شان هماهنگ باشد در فهرست غذایی خود قرار می ‌دهند. این اتفاق در مورد باقلاپلوی ایرانی برای کشورهای پاکستان و هندوستان تا حدودی افتاده است. آنها این غذای خوشمزه را به طریق زیر می ‌پزند. بد نیست این بار شما این روش را امتحان کنید.مواد لازم برای آشپزی آکا برای 4نفر:برنج باسماتی  275 گرم یا یک و یک ‌دوم پیمانهآب  3 پیمانهکره



ادامه مقاله طرز تهیه باقلا پلوی پاکستانی و هندی



برچسب ها: باقالی پلو. پاکستانی. پلوی هندی.